Leuchtturm1917

 

Az 1917-ben alapított LEUCHTTURM ma már több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű írószerek gyártásában. A családi cég már a negyedik generációnál tart, Axel és Max Stürken a 90-es évek óta irányítja ezt a Hanza-céget. Az a gondolat vezérel bennünket, hogy olyan jegyzetfüzeteket és noteszeket készítsünk, amelyek megfelelnek ügyfeleink magas minőségi követelményeinek, és a használatuk is örömet okoz. Termékeink fejlesztése során minden részletre odafigyelünk – mert a részletek határozzák meg a különbséget.

A termékszeretet, a funkcionális részletek, a kimagasló minőség és a széles színválaszték, de mindenekelőtt a letisztult tervezési nyelv, amit a LEUCHTTURM1917 képvisel, és amely számos díjat nyert.

A LEUCHTTURM1917-nél az a meggyőződésünk vezet bennünket, hogy a gondolatok szavakká, mondatokká és képekké nőnek. Az emlékek történetekké válnak. Az ötletek projektekké alakulnak. Írunk, értünk, tanulunk, látunk ill. gondolkodunk – kézzel.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.